• Oplev den spændende historie om gas og energi. I vinterferien er der spændende og sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Flotte eksperimenter med gas og ild i GASmuseets science rum. Vær med til at bygge fremtidens by i LEGO (Vi har meget!!!)  Og koksekongen er selvfølgelig igen draget til de varme lande. Gå på detektivjagt på museet og find ud af hvor!
  • På GASmuseet kan man her i efteråret se en samlet serie billeder - en unik fotokunstudstilling – med motiver, som den skarpe iagttager også vil kunne finde mange spændende eksempler på på sin tur rundt i GASmuseets installationer. En del af billederne på broen er netop hjemkommet fra udstillinger ved Göteborg samt i Robertfors Kommune i Nordsverige.
  • På GASmuseet kan du hver formiddag i efterårsferien lave super spændende eksperimenter og sund hjemmelavet suppe. Tag din far og mor eller bedsteforældre ved hånden og besøg gas-laboratoriet, hvor der er sjove forsøg med gas og energi. Udenfor er bål-køkkenet tændt. Vær med til at lave lækker frokost suppe med de gode råvarer fra Hobros nye byhaver i Den Grønne Lund.
  • Land ART kunstværket Alfabet blev skabt i august 2016 som en del den Regionale Kulturaftale, der skal sikre etableringen af landskabsskulpturer i de enkelte Nordjyske kommuner.
  • I GAS-laboratoriet kan man lave forskellige forsøgsopstillinger, man låner en ipad, får materialerne og lidt hjælp, og så går man i gang.
  • Fredag 3.
  • Har du grønne fingre og drømmer du om et grønt fællesskab?
  •   Økologisk Landsforening og ØkologiRådgivning Danmark inviterer til politisk og faglig aften på Gasmuseet i Hobro. http://okologi.dk/landbrug/kalender/2016/03/politisk-og-faglig-aften-paa...
  • Besøg Gasmuseet i skolernes vinterferie (uge 7). Hver formiddag (mandag - fredag) fra kl. 10-13 har vi fugle-timer— hvor man kan laver mejsekugler og luksus foderblandinger til havens fugle. Få gode råd om, hvordan man bedst fodrer fuglene. Prøv også “fugle-stien” hvor man kan blive dygtige til at kende havens fugl. Museet holder åbent til kl. 16.
  • Der er foredrag på GASmuseet den 9.2.2016 kl. 19.00 Lokal historikeren Jenny Lyngaa holder foredrag om Hobro, som den var omkring år 1900. Udgangspunktet er de billeder fra 1850 til ca. 1950, som Kjeld Povlsen har renset og som for tiden er udstillet på GASmuseet. Ved billederne kan man se det gamle Hobro og det nye Hobro. Jenny Lyngaa vil trække en linje op til nutiden.