• Tag hele familien med på GASmuseet
  • I forløbet vil du lære om dyrkning af haver samt få viden om biernes liv: Du vil prøve at slynge honning og lære om hele processen i produktionen af honning. Vi slutter hver gang af med lidt mad, inspireret af honning og de ting i dyrker i jeres haver. Vi har bistader og alt sikkerhedsudstyr er til rådighed.
  • Tag hele familien under armen, når Hydrogen Valley i samarbejde med GASmuseet inviterer til en sjov og lærerig dag om brint-universet i Hobro. I får blandt andet mulighed for at høre om det nye brintanlæg i Hobro, som i slutningen af 2017 vil producere brint til transport og industri. For børnene vil der være mulighed for at lave sjove forsøg i GASmuseets science-rum.
  • Oplev den spændende historie om gas og energi. I vinterferien er der spændende og sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Flotte eksperimenter med gas og ild i GASmuseets science rum. Vær med til at bygge fremtidens by i LEGO (Vi har meget!!!)  Og koksekongen er selvfølgelig igen draget til de varme lande. Gå på detektivjagt på museet og find ud af hvor!
  • På GASmuseet kan man her i efteråret se en samlet serie billeder - en unik fotokunstudstilling – med motiver, som den skarpe iagttager også vil kunne finde mange spændende eksempler på på sin tur rundt i GASmuseets installationer. En del af billederne på broen er netop hjemkommet fra udstillinger ved Göteborg samt i Robertfors Kommune i Nordsverige.
  • På GASmuseet kan du hver formiddag i efterårsferien lave super spændende eksperimenter og sund hjemmelavet suppe. Tag din far og mor eller bedsteforældre ved hånden og besøg gas-laboratoriet, hvor der er sjove forsøg med gas og energi. Udenfor er bål-køkkenet tændt. Vær med til at lave lækker frokost suppe med de gode råvarer fra Hobros nye byhaver i Den Grønne Lund.
  • Land ART kunstværket Alfabet blev skabt i august 2016 som en del den Regionale Kulturaftale, der skal sikre etableringen af landskabsskulpturer i de enkelte Nordjyske kommuner.
  • I GAS-laboratoriet kan man lave forskellige forsøgsopstillinger, man låner en ipad, får materialerne og lidt hjælp, og så går man i gang.
  • Fredag 3.
  • Har du grønne fingre og drømmer du om et grønt fællesskab?