Æbleferie på GASmuseet

Efterårsferie med æblepresning, cider og sjove eksperimenter med energi.

GASmuseet har åbent i efterårsferien og fra mandag til torsdag har vi aktiviteter i ScienceUNIVERSET, hvor man kan lege med flammer, kul, gas og brint. Der er skattejagt i museets udstillinger, ligesom man være med til at æblemaleri og æblestrikkesnak.

Uden for har vi gang i mosteriet, så tag æbler fra haven med (og gerne flasker) og kom ned og få dem mostet. Man kan også være heldig at smage den varme suppe og det gode brød eller om eftermiddagen en af kagerne.

Udover aktiviteterne kan man opleve udstillingerne ”Da farmor var ung”, ”Chaos til gas”, ”Det flasker sig” eller udstillingen om nutidens og fremtidens energi.
Vi har åbent hver dag fra kl. 10-16. hele ugen. Æblepressen er der mandag til torsdag fra kl. 11 til kl. 15, de øvrige ting fortsætter ugen ud.

Tirsdag den 17.9 kl. 10-15 laver vi æblecider, og I kan bestille et cidersæt på GASmuseet, hvis I vil lave jeres egen cider og have den med hjem til gæring og senere nydelse. Meld jer gerne til senest den 13.9. kl. 10 hos gas2gas@gasmuseet.dk – så vi er sikre på at have et cidersæt til alle, der er tilmeldt. Ellers kan man se, hvordan man gør.