Lån et termografi-kamera

HIK spiller Superliga! Men ligger dit hus i Energiklase A?

Lån et termografikamera på GASmuseet - og ryk dit energiforbrug i den rigtige retning.

Vi ved det allesammen godt! Uisolerede etagedæk, gamle vinduer, møre gummilister og manglende fuger koster i opvarmning. Men hvor meget løber det op i? Kan det nu også betale sig at efterisolere?

Hvorfor ikke finde ud af det. Det har aldrig været lettere! Første skridt kan være en termo-fotografering af din bolig. Det kan du selv gøre i ro og mag. HMN Naturgas stiller nemlig et termografikamera til rådighed, kvit og frit.

Termografikameraet kan lånes på GASmuseet. Her får du en kort instruktion i brugen og så er du kørende. Skulle du efterfølgende ønske at vide mere, kan du få en henvisning til en konsulent, der vil gennemgå termografibillederne med dig med fokus på, hvor du kan forbedre din bolig.

En termografifotografering kan være det første uforpligtende skridt hen imod bedre varmeøkonomi. Og husk: Igennem energiselskabernes energispareindsats kan du få kontant tilskud hvis du laver forbedringer i din bolig, som giver en energibesparelse. F.eks. isolering, tætning og nye vinduer, yderdøre osv…    

Du kan låne kamerat på GASmuseet. Typisk mandag til onsdag og onsdag til fredag. Kontakt os vedr. lån på gas2gas@gasmuseet eller telefon 53715121 eller 53715122, så vi er sikre på, at vi har kameraet hjemme.

Husk gyldig billedlegitimation (pas, kørekort eller lign.), når du henter kameraet.