Lejrskoler

 

GASmuseet kan tilbyde folkeskoleens klasser en række undervisningstilbud baseret på brug af iPads og digital formidling, samt muligheder for eksperimenter og lave forsøg med gas og energi.

Mariager Fjord er et helt unikt område, når det gælder om at kombinere faglige, sociale og naturmæssige oplevelser. Egnen omkring Danmarks Smukkeste fjord er ikke bare billedskøn, men er også kendetegnet af et væld af historiske og kulturelle seværdigheder. Der er rige muligheder for overnatning på både vandrerhjem og i diverse hytter og pensioner samt flere primitive lejrpladser i området. 

Området rummmer mange andre relevante besøgsstder og attraktioner: Fyrkat Vikingecenter, Fyrkat Vikingeborg, Rold Skov, Verdenskortet, Hobro Museum, Boldrup Husmandsmuseum, Cirkus Museet, Lystfartøjsmuseet, Danmarks Saltvcenter, Lille Vildmose Centret, Kalkminerne, Fjordbåden Svanen, Veteranjernbanen, Elmuseet, Bramslev Bakker, Hobro MiniZoo, Jætte stuerne, Lille/Store Blåkilde, Rebild Bakker, Kano/kajak sejlads på Mariager Fjord mm.
 
GASmuseet og de lokale turistbureauer hjælper gerne med ideer, henvisninger, brochurer og overordnet tilrettelæggelse af evt. lejerskole i området. Yderligere information kan findes på www.visitmariagerfjord.dk